Activeer het zelfhelende vermogen van het lichaam

Geluidstherapie kan een positieve bijdrage leveren aan bijna alle klachten

Geluidstherapie voor paarden is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde en ook wel bekend als informatie geneeskunde. Het behandelen van paarden doormiddel van geluidstherapie is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en de techniek wordt ook bij mensen gebruikt. Drs. Eric Laarakker, grondlegger van het information medicine platform, onderzoekt al jaren in samenwerking met artsen, dierenartsen, therapeuten, woonbiologen en wetenschappers de natuurlijke elektromagnetische frequenties van het lichaam. Op basis van ruim 30 jaar wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide praktijkervaring is het gelukt om deze elektromagnetische frequenties om te zetten naar harmonische geluidsfrequenties. Meer hierover is ook te lezen op de website van information medicine, https://informationemedicine.org.

De geluidstherapie is in te zetten bij een grote verscheidenheid aan klachten of aandoeningen. Vanuit het perspectief van informatiegeneeskunde zijn de meeste aandoeningen informatieverstoringen, of frequentieverstoringen, die beginnen als disbalans in de resonantie op celniveau. Hierbij raakte de samenwerking, de harmonie, tussen cellen verstoord. Dit kan diverse oorzaken hebben, ziekteverwekkers, blessures, verkeerde voeding, stress, erfelijke belastingen, et cetera. Doormiddel van de geluidstherapie kunnen we het lichaam heel gericht informeren en op celniveau aanzetten tot communicatie, samenwerking en herstel. Het lichaam heelt zichzelf en stemt weer af op gezondheid, vitaliteit en veerkracht.

Tarieven:

Eerste consult geluidstherapie: 45,- incl BTW, excl reiskosten

Vervolg consult geluidstherapie: 35,- incl BTW, excl reiskosten

Binnen de gemeente Drimmelen:  geen

Buiten de gemeente Drimmelen: € 0,30 per kilometer (berekend op basis retour vanuit Lage Zwaluwe, tenzij te combineren met andere klanten of locaties)